Verhuur

Ben je op zoek voor een blokhut voor een kamp, of wil je met je leiding een teamdag organiseren? De blokhut van Scouting Twickel is een ideale plek voor al jullie activiteiten. De blokhut ligt in de bossen van landgoed Twickel. Je bent binnen 10 minuten met de auto in het centrum van Borne. Het NS station is op loopafstand (40 minuten wandelen). 

De blokhut heeft één grote en een kleine zaal. Er is een ruime keuken aanwezig met koffiezetter, waterkoker, magnetron en een ruim gasfornuis met oven. Je kunt gebruik maken van het ruime assortiment aan bekers, pannen en borden. Wanneer je een sta-tafel of net (glas)servies nodig hebt, dan kun je die ook bij de blokhut huren. 

Het sanitair bestaat uit twee toiletten en twee douches. Daarnaast zijn er ruim voldoende wastafels aanwezig. 

Op ons eigen terrein is een groot grasveld, een ruime kampvuurkuil en heb je de mogelijkheid om (in overleg) gebruik te maken van ons pionierhout. 

Wil je de blokhut huren of meer informatie neem dan contact op met onze stichtingsvoorzitter. Hij is te bereiken door hier te klikken. Na ontvangst van uw gegevens neemt hij zo spoedig mogelijk contact op. Hij kan je alles vertellen over de mogelijkheden, voorwaarden en de kosten die aan de huur verbonden zijn. 

Wil je weten of de blokhut nog vrij is? Klik hier voor de beschikbaarheid. In deze agenda staan ook de momenten dat Scouting Twickel zelf opkomsten heeft. Wil je de blokhut huren op één van deze momenten? Neem dan contact op met onze stichtingsvoorzitter om te kijken of verhuur op dat moment mogelijk is.  

Bovenstaande afbeelding geeft een impressie van ons terrein, de toren moet je zelf nog even pionieren :-)